silverex logo.png

         förbi 

Bau-Art-Tec GmbH

Dataskydd

omfattning

Denna dataskyddsförklaring är avsedd att informera användarna av denna webbplats om typen, omfattningen och syftet med insamling och användning av personuppgifter av webbplatsoperatören Bau-Art-Tec GmbH i enlighet med den federala dataskyddslagen och telemedialagen .
Bau-Art-Tec GmbH tar ditt dataskydd på största allvar och behandlar dina personuppgifter konfidentiellt och i enlighet med lagliga regler. Tänk på att dataöverföring på Internet alltid kan vara föremål för säkerhetsluckor. Fullständigt skydd mot åtkomst från tredje part är inte möjligt.

komma åt data

Bau-Art-Tec GmbH eller Domain Factory (vår webbplatsleverantör) samlar in data om åtkomst till webbplatsen och
sparar dem som "serverloggfiler". Följande data loggas på detta sätt:

  • Besökt webbplats

  • Tid för åtkomst

  • Mängden data som skickas i byte

  • Källa/referens från vilken du kom till sidan

  • Webbläsare används

  • Operativsystem som används

  • IP-adress som används                                                                                          

De insamlade uppgifterna används endast för statistiska utvärderingar och för att förbättra webbplatsen. Bau-Art-Tec GmbH dock förbehåller sig rätten att i efterhand kontrollera serverloggfilerna om det finns konkreta indikationer på olaglig användning.

småkakor

Denna webbplats använder cookies. Dessa är små textfiler som lagras på din slutenhet. Din webbläsare kommer åt dessa filer. Användningen av cookies ökar användarvänligheten och säkerheten på denna webbplats. Vanliga webbläsare erbjuder inställningsalternativet att inte tillåta cookies. Obs: Det är det
garanterar inte att du kommer att kunna komma åt alla funktioner på denna webbplats utan begränsningar om du gör lämpliga inställningar.

Hantering av personuppgifter

Bau-Art-Tec GmbH samlar in, använder och vidarebefordrar dina personuppgifter endast om detta är tillåtet enligt lag eller om du samtycker till insamling av data. Personuppgifter är all information som används för att identifiera din person och som kan spåras tillbaka till dig – d.v.s
till exempel ditt namn, e-postadress och telefonnummer.

Hantering av kontaktuppgifter

Om du kontaktar webbplatsoperatören via de kontaktalternativ som erbjuds kommer dina uppgifter att sparas så att de kan användas för att behandla och svara på din förfrågan. Dessa uppgifter kommer inte att vidarebefordras till tredje part utan ditt samtycke.

Hanterar kommentarer och bidrag

Om du lämnar ett bidrag eller en kommentar på denna webbplats kommer din IP-adress att sparas. Detta för webbplatsoperatörens säkerhet: om din text bryter mot lagen vill han kunna spåra din identitet.

prenumerationer

Du har möjlighet att prenumerera på hela hemsidan samt följa upp kommentarer på ditt inlägg. Du kommer att få ett e-postmeddelande för att bekräfta din e-postadress. Utöver detta samlas inga ytterligare uppgifter in. De lagrade uppgifterna kommer inte att vidarebefordras till tredje part. Du kan avsluta prenumerationen när som helst.

Google Analytics

Denna webbplats använder tjänsten "Google Analytics" som tillhandahålls av Google Inc. (1600 Amphitheatre Parkway Mountain View, CA 94043, USA) för att analysera webbplatsanvändning av användare. Tjänsten använder "cookies" - textfiler som lagras på din slutenhet. Informationen som samlas in av cookies
skickas vanligtvis till en Google-server i USA och lagras där. IP-anonymisering träder i kraft på denna webbplats. Användarens IP-adress är förkortad inom EU:s och Europeiska ekonomiska samarbetsområdets medlemsstater. Denna förkortning eliminerar den personliga referensen till din IP-adress. Som en del av avtalet om orderdataavtalet, som webbplatsoperatörerna har slutit med Google Inc., använder Google Inc. den insamlade informationen för att utvärdera webbplatsanvändning och webbplatsaktivitet och tillhandahåller tjänster relaterade till internetanvändning.

Du har möjlighet att förhindra lagring av cookies på din enhet genom att göra lämpliga inställningar i din webbläsare. Det finns ingen garanti för att du kommer att kunna komma åt alla funktioner på denna webbplats utan begränsningar om din webbläsare inte accepterar cookies. Du kan också använda ett plugin-program för webbläsare för att förhindra att informationen som samlas in av cookies (inklusive din IP-adress) skickas till Google Inc. och används av Google Inc. Följande länk tar dig till rätt länk
Plugin:
 https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=de
Alternativt, genom att klicka på denna länk (VIKTIGT! Infoga opt-out-länk) förhindrar du Google Analytics från att samla in data om dig på denna webbplats. Genom att klicka på länken ovan laddar du ner en "opt-out cookie". Din webbläsare måste därför alltid tillåta lagring av cookies. Om du raderar dina cookies regelbundet måste du klicka på länken igen varje gång du besöker denna webbplats.
Du kan hitta mer information om dataanvändning av Google här
Inc.:
 https://support.google.com/analytics/answer/6004245?hl=sv

Användning av plugins för sociala medier

Den här webbplatsen använder Facebooks sociala plugins som drivs av Facebook Inc. (1 Hacker Way, Menlo Park, Kalifornien 94025, USA). Integrationen kan kännas igen på Facebook-logotypen eller på termerna "Gilla", "Gilla", "Dela" i Facebook-färgerna (blått och vitt). Information om alla Facebook-plugins finns här
i följande länk:
 https://developers.facebook.com/docs/plugins/


Insticksprogrammet upprättar en direkt anslutning mellan din webbläsare och Facebook-servrarna. Webbplatsoperatören har inget som helst inflytande på arten och omfattningen av de data som plugin-programmet överför till Facebook Inc.-servrarna. Information finns här: https://www.facebook.com/help/186325668085084

Insticksprogrammet informerar Facebook Inc. om att användaren har besökt denna webbplats. Det är möjligt att din IP-adress kommer att sparas. Om du är inloggad på ditt Facebook-konto när du besöker denna webbplats, kommer den information som nämns att länkas till den. Om du använder funktionerna i plugin-programmet - till exempel genom att dela eller "gilla" ett inlägg - kommer motsvarande information även att överföras till Facebook Inc. Vill du förhindra Facebook. Inc. länkar dessa data till ditt Facebook-konto, logga ut från Facebook innan du besöker denna webbplats. Dessutom använder den här webbplatsen "+1"-knappen från Google Plus. Detta drivs av Google Inc. (1600 Amphitheatre Parkway Mountain View, CA 94043, USA).
Om du besöker en sida som innehåller "+1"-knappen upprättas en direkt anslutning mellan din webbläsare och Googles servrar. Webbplatsoperatören har därför inget som helst inflytande på arten och omfattningen av de data som pluginet överför till Google Inc.s servrar. Klicka på "+1"-knappen när du är på Google
+ är inloggade, dela innehållet på sidan på din offentliga profil. Enligt Google Inc. samlas personuppgifter bara in när du klickar på knappen. IP-adressen, bland annat, lagras även för inloggade Google-användare. Om du vill hindra Google Inc. från att lagra denna data och länka den till ditt konto, vänligen logga ut innan du besöker den här webbplatsen. För information om "+1"-knappen, se
här:
 https://developers.google.com/+/web/buttons-policy .

Dessutom använder denna webbplats Twitter-knappar. Dessa drivs av Twitter Inc. (795 Folsom St., Suite 600, San Francisco, CA 94107, USA). Om du besöker en sida som innehåller en sådan knapp upprättas en direkt anslutning mellan din webbläsare och Twitter-servrarna. Webbplatsoperatören har därför inget som helst inflytande på
Typen och omfattningen av de data som plugin-programmet överför till Twitter Inc.-servrarna. Enligt Twitter Inc. samlas och lagras endast din IP-adress. Information om hur Twitter Inc. hanterar personuppgifter finns här:
 https://twitter.com/privacy?lang=en

Prenumeration på nyhetsbrev

Webbplatsoperatören erbjuder dig ett nyhetsbrev där han informerar dig om aktuella händelser och erbjudanden. Om du vill prenumerera på nyhetsbrevet måste du ange en giltig e-postadress. Användarens rättigheter: Information, rättelse och radering Som användare kan du begära kostnadsfri information om vilken
personuppgifter har lagrats om dig. Om din begäran inte strider mot en laglig skyldighet att lagra data (t.ex. datalagring) har du rätt att få felaktiga uppgifter korrigerade och att dina personuppgifter blockeras eller raderas.